MH 25. ožujka 2020.

IMA 98 GODINA I POBIJEDIO KORONU: Doktori kažu da je fenomen! Evo šta ga je spasilo!

Objavljeno:25.03.2020 – 22:02
AAATimesArial

Veteran iz Drugog svjetskog rata i farmaceut, koji je u vrijeme rata bio angažovan na masovnoj proizvodnji pencilina, testiran je pozitivno na virus COVID19, 18. marta, nakon što je osjetio prve simptome bolesti.

Bouden, koji je čukundeda, je nakon testiranja primljen u bolnicu, iz koje je otpušten već nakon tri dana (prošle subote), jer je njegov imuni sistem uspio da se izbori sa opasnim virusom bez težih komplikacija. On se nakon otpusta iz bolnice vratio svojoj kući u Bolton.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Džekov najmlađi sin Mark (58) izjavio je da je, kada je saznao da mu je otac pozitivan na korona virus, napisao oproštajno pismo svom ocu, ni ne sluteći da jedan stogodišnjak može preživeti tako opaku bolest.

“Mislio sam da ga nikada više neću vidjeti. Napisao sam mu divno pismo u kome sam se oprostio“, izjavio je Džekov sin Mark.

Međutim, u petak je Mark primio poziv iz bolnice u kome mu je saopšteno da je njegovom ocu stanje znatno bolje, da ima veoma blag oblik respiratorne infekcije koji jenjava i da će sutradan biti otpušten iz bolnice na kućno liječenje.

Ljekari u Britaniji njegov slučaj žele da proučavaju, kao apsolutni fenomen u smisli nesrazmernosti između starosti, težine kliničke slike i brzine oporavka.

izvor: novi.ba

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*