Multimilioner očajnički traži ženu, a objavio je i tačan spisak: Mora da zadovoljava 8 uslova, a evo šta nudi - Infoblok
MH 19. veljače 2020.

– Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem – kaže medijima Andy, dodajući da je uvjeren da će istinski biti sretan tek kada nađe srodnu dušu.

– Poduzetnički život znači usamljenost, i treba vam neko da sa njim podijelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore – kaže Andy.

A šta Andy traži od partnerke?

Ovako izgleda njegov spisak: – Inteligentna, jedinstvena djevojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živjela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspjela je u nečemu, šta god to bilo. – Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla. – Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vježba pet puta sedmično i da se ponosi svojim izgledom. – Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja može da se isključi sa interneta u stvarnom životu. – Žena koja je dostojna njegovog povjerenja. – Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i žurki za tinejdžere. Žena koja može da bude i ozbiljna i dijete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave. – Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne izigrava princezu već može da se prilagodi svim uslovima. – Žena koja želi da se skrasi i želi djecu, ali takođe shvata i da život ne završava sa djecom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.

Embedded video

haber.ba

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

13 − six =