“Jedan lajk na Facebooku koštao me je više 40.000 eura”: Poziv iz banke otkrio istinu o mužu - Infoblok
MH 19. veljače 2020.

Kako je priznala, ignorisala je upozorenja svoje tri kćerka da se ne upušta u romansu sa studentom Frenklinom i ispostavilo se da su bile u pravu. Sada je ostala zarobljena u Dominikanskoj Republici i bez svoje ušteđevine, odnosno nešto više od 40.000 eura.

Kako je ispričala, počeli su da se dopisuju 2013. godine na Fejbuku.

Kako je ispričala, počeli su da se dopisuju 2013. godine na Fejbuku.

– Bio je zgodan, imao je savršeno tijelo. Svakoga dana smo se čuli preko Skajpa, ja sam tek bila izašla iz groznog razvoda i bila sam uzbuđena – ispričala je ona. Nakon šest mjeseci, aplicirali su da Frenklin dobije turističku vizu, ali je odbijen.

Zato je ona otišla kod njega i počela da troši novac na renoviranje njegove porodične kuće, a potom su odlučili da se vjenčaju.

Htjela je na sve načine da ga dovede u Englesku, ali joj to nije polazilo za rukom, pa je čak aplicirala i za irski pasoš, nakon čega je uspio da dođe.

2014. godine uselila ga je u svoju kuću, a u Dominikanskoj Republici otvorila račun preko koga je finansirala izgradnju sprata na Frenklinovoj rodnoj kući. Uskoro je potrošila više od 15.000 eura na to, a onda je i svom mužu kupila džip vrijedniji od 10.000 eura i nastavila da uplaćuje novac na račun.

Uskoro joj je stiglo obavještenje da je račun koji je otvorila samo na njegovo ime, a kada ga je pitala o čemu je riječ, rekao je da je greška. Nedugo potom, rekao joj je da ide da radi na tri mjeseca, ali se to ubrzo pretvorilo u šest.

– U decembru 2018. godine sam otkrila da živi u Engleskoj sa drugom ženom – rekla ona.

Nakon toga su se razveli, a ona je ostala očajna u Dominikanskoj Republici.

– Sada radim loše plaćen posao i ne mogu da odem kući. Ostala sam ovdje, i ne znam šta da radim – ispričala je ona.

Njen bivši muž kasnije je ispričao da nije tačno da je ona potrošila toliko novca na njega, kao i da više nije sa novom djevojkom jer ga je ostavila nakon što ju je Kler zvala, prenosi “Informer“.

haber.ba

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

5 − 3 =