MH 11. veljače 2020.

Otkrivene sve tajne Coca-Cole. Svi su zabrinuti zbog onoga što piju godinama. Neće Vam biti dobro nakon ovoga

Donosimo Vam 14 činjenica.

1.Omekšava Vaše kosti – Smanjenje kalcija u kostima dešava se usljed pretjeranog konzumiranja gaziranih pića. Najgore od svega, je to što se ljudi
uglavno opredjeljuju za gazirana pića. Dok recimo mlijeko ne praktikuju, koje sadrži kalcijum neophodan našim kostima.

Dijetalna Coca Cola štetna je kao i obična – I ova, kao i obična kola može da dovede do gojenja, dijabetesa i bolesti srca. Ništa je ne razlikuje od obične.

Coca Cola može da ukloni prljavštinu sa novčića – Sipajte Coca Colu preko novčića i ostavite da djeluje 24h. Ujutro isperite novčić. Primjetit ćete vraćen sjaj novčiću.

Amrička Coca Cola je drugačijeg ukusa, nego u ostalim zemljama – Coca Cola je slađa u SAD, iako se formula ne mijenja. U Americi kao zaslađivače koriste fruktozu i kukuruzni sirup. U većini ostalih zemalja kao zaslađivač koristi se šećer od šećerne trske.

Coca Cola u ulozi čišćenja kupatila – Mrlje iz WC šolje možete ukloniti pomoću kiseline koja se nalazi u Coca Coli. Jednostavno pospite WC šolju Coca Colom. Pustite da odstoji i izribajte WC šolju.

Akumulator Vašeg automobila pospješite uz pomoć Coca Cole – Koroziju na akumulatoru riješite kolom, jer ona nagroza koroziju.

Iza kampanje koja je željela da zaustavi naručivanje vode u restoranima, nalazila se Coca Cola – Oni su željeli profit i tako su nagovarali vlasnike da u meni ubace samo Coca Colu.

Modernu sliku Djed Mraza nije kreirala Coca Cola – Slika Djed Mraza prvi put se pojavila 1906. godine, a Coca Cola svoju prvu reklamju sa njim je imala 1930-tih.

Coca Cola smanjuje broj spermatozoida – Muškarci koji piju više od 940ml kole dnevno, imat će problema sa manjkom spermatozoida.

Coca Cola skida rđu – Krpu umočite u Coca Colu i izribajte zarđale metalne površine.

Coca Cola kao đubrivo za travnjake – Ona je jedan od sastojaka đubriva koje se koristi za održavanje trave na gol terenima. Zbog Coca Cole trava postaje zelenija.

1,7 miliona tona šećera Amerikanci unesu u sebe preko Coca Cole – Prosječan Amerikanac popije 399 čaša Coca Cole. Svaka čaša sadrži 39 g šećera. Kada saberemo to je 4kg šećera godišnje. Reklama za Coca Colu bila je povučena zbog razvratnosti… novihorizonti.ba

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*