0.2 C
Manchester
26. siječnja 2021.
Image default
Lifestyle

KAD JE RODILA, DNK TEST RADILO 6 MUŠKARACA: Sa 26 godina udala se za tajkuna od 89, slike sa vjenčanja zgrozile sve

ajljepša žena devedesetih godina, i žena čija ljepota i tragična životna priča pariraju priči Merilin Monro, Ana Nikol Smit, nikako nije imala dobar životni start. Preminula je na današnji dan prije tačno 13 godina, a njena životna priča i dalje opsjeda ljude.
2136723-profimedia0225329098-ff

Majka ju je rodila sa 15 godina, i to kao razvedena djevojčica. Od muža se rastala kada je saznala da on održava sek..sualne odnose sa njenom desetogodišnjom sestrom. A do doba kada je Ana (rođena kao Viki Lin Hogan) zašla u tinejdžerske godine, majka joj je već po treći put bila udata. Kasnije će Ana kroz svoje ispovijesti govoriti da ju je očuh redovno sil..ovao, i to uz majčino znanje, te da su je na kraju sa 13 godina otjerali iz kuće. Primila ju je tetka, ali Ana se nikako nije snalazila u školi, pa je u drugoj godini digla ruke i zaposlila se kao konobarica u restoranu brze hrane. Tamo je i upoznala svog prvog muža, koji je radio kao kuvar u istom restoranu.

Udala se za njega i razvela već u 17 godini, pa se zaposlila kao striptizeta. Sa, kako su je svi opisivali, tijelom boginje, lako se probijala sve dalje i dalje, pa je stigla do Hjustona, gdje je postala Plejboj zečica. Uskoro su njen lik i tijelo krasili bilborde i naslovne strane širom svijeta.

I tada je za oko zapala tajkunu koji je u to vrijeme oplakivao smrt svoje žene. Bio je to Džej Hauard Maršal, u to vrijeme 87-godišnjak. Dijelilo ih je 63 godine, ali on nije odustajao od namjere da je zavede. Obasipao ju je dragocjenostima i poklonima o kojima je Ana do tog trenutka mogla samo da mašta. Dvije godine kasnije, ona je imala 26 a on 89 godina, i stali su pred oltar.

2136721-profimedia0020157799-ff

Njihov brak, prirodno, podigao je mnogo prašine, a svaka zajednička slika izazivala je opšte zgražavanje.

Tačno 13 mjeseci nakon što su se vjenčali, starac je 1994. godine umro, a iza sebe ostavio nasljedstvo vrijedno više od milijardu dolara.

I iako je Anu obasipao dragocjenostima, nije je uključio u testament. Ana nije dozvolila da to tako prođe, pa je otpočela višegodišnja sudska bitka. Na kraju je izvukla oko 450 miliona dolara, a tu su bili i višemilionski prihodi koje je ostvarivala kao seks simbol tog vremena.

A onda je usledilo još bizarnih zapleta. Tako je 2006. godine objavila da je trudna, a odmah je krenulo spekulisanje ko je otac jer je ona odbijala da to kaže. U to vrijeme zabavljala se sa advokatom Hauardom Sternom, za koga će se kasnije i udati, pa su neki pretpostavljali da je on otac. Drugi su govorili da je zamrzla spermu milijardera Hauarda Maršala kako bi to dijete imalo pravo da nasledi njegovu imovinu. A tu je bio i njen bivši dečko, fotograf Lari Birkhed, koji je tvrdio da je dijete njegovo. Ali kada je djevojčica došla na svijet sedmog septembra 2006. godine, Ana je kao oca navela advokata Hauarda Sterna.

2136729-profimedia0220377273-ff

Tri dana kasnije, dok joj je u posjeti bio sin Danijel (20), umro je kraj majke, predoziravši se lijekovima što je izazvalo mnogo sumnje jer nije imao istorijat konzumiranja droga za razliku od majke. Ana je nakon toga malo po malo nestajala iz javnosti, a onda je 2007. godine pronađeno njeno tijelo u hotelu gdje je odsjela. Imala je svega 39 godina. Uzrok smrti, kao i u Danijelovom slučaju, bilo je predoziranje lijekovima. Uslijedila je žestoka borba porodice i prijatelja za nasledstvo a ponovo se potegla i priča oko toga ko je pravi otac njene ćerke.

I testovi su pokazali da je to zapravo bio fotograf Lari Birkhed. Ni danas se ne zna zašto je Ana tako tragično okončala, a teorije zavjere o svemu i dalje žive. Najglasniji su oni koju su uvjereni da je Hauard Sten ubio i oca i sina kako bi se dokopao novca. Mala Danijelin nije mu bila prepreka ka tome jer se vodio kao njen otac. Ipak, protiv njega nikada nije podignuta nikakva optužnica.

Noviba/Kurir

Related posts

OVO JE SIGURNO DOBRA VIJEST ZA VOZAČE! Pojeftinilo gorivo!

MH

Matora se DOBRO ISPRSILA za Sanjin ROĐENDANSKI POKLON! Sanja otkrila da li je zvala BIVŠEG na proslavu, ali i zašto Luna nije dobrodošla!

MH

Ne dozvolite da STAROST stane na put INTIMI: TAJNA za vrhunski S*KSUALNI ŽIVOT u srednjim godinama

MH

Leave a Comment