Image default
Estrada

RAMPA ZA SRPSKE PEVAČE?! Švajcarci zabranjuju ulaz Cobiju i Laziću zbog URINIRANJA na aerodromu?! PROPADAJU TEZGE

Darko Lazić i Slobodan Veljković Cobi dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu nakon što je na internetu osvanuo skandalozni snimak na kome se vidi kako uriniraju po pisti i ometaju javni red i mir.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, reper i folker su pre nekoliko dana dobili poziv ciriške policije, koja ih je prethodno tražila u diskoteci u kojoj se nastupali.

– Policija je dobila snimak na kome se vidi kako Darko i Cobi divljaju po ciriškom aerodromu i uriniraju. Odmah po primanju prijave, policija se zaputila u diskoteku u kojoj su nastupala njih dvojica. Gazda diskoteke je prosledio njihov kontakt i sam ih je nakon toga pozvao kako bi ih obavestio o čemu se radi. Rečeno im je da u roku od osam dana moraju da se odazovu i daju izjavu povodom incidenta koji su napravili na aerodromu – govori izvor blizak reperu i dodaje:

– Cobi sada traži advokata u Cirihu koji je poreklom sa naših prostora da ga angažuje kako bi sa njim otišao na saslušanje. Svestan je šta je uradio i očekuje da neće proći nekažnjeno, pogotovo što je u pitanju Švajcarska, koja je poznata kao najuređenija zemlja, koja ne toleriše anarhiju i bahato ponašanje.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Kako dalje saznajemo, Darko i Cobi u panici su da ne dobiju zabranu ulaska u zemlju u kojoj najviše rade tokom godine. Opšte je poznato da su tezge najplaćenije upravo u Švajcarskoj, pa bi eventualna zabrana ulaska ili oduzimanje radne dozvole znatno uticalo na prihode ova dva pevača.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Veljkovića i Lazića, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

kurir.rs

Related posts

JELENA KARLEUŠA JOŠ JEDNOM SVOJIM MEĐUNOŽJEM PRIVUKLA PAŽNJU: Bludna pevačica ZAJAHALA kolegu! VRELO! (VIDEO)

MH

BRENA SVAKU SVOJU SLIKU PRIJE OBJAVLJIVANJA OBRADI U PHOTOSHOPU, svi misle da ima savršenu figuru: SAD SU JE USLIKALI KAD NIJE GLEDALA, ogroman stomak, ŠTA JE OVO?

MH

OVAKO ĆE POZNATI IZGLEDATI KAD OSTARE, OVO SU LUNA I PRIJOVIĆKA SA BORAMA: Ali čekajte dok vidite STARICE CECU I KARLEUŠU, smijat ćete se danima! (FOTO)

MH

Leave a Comment

eighteen − 18 =