Image default
Estrada

P**NO DARA BUBAMARA?! Snimala s**s akciju od 10 minuta, toliko joj bilo DOBRO da je htela uspomenu! EKSPLICITNE SCENE

Dara Bubamara je našoj javnosti sada poznata ne samo po svojim pesmama i po pevanju, već i po brojnim s*ks skandalima, kao i imidžu koji počinje da podseća na imidž ne pevačice, već p*rno dive.

Naime, pevačica se ni posle tri p*rno skandala nije primirila, već je sada sinimila navodno novi video, a sudeći po njenim komentarima, ovaj je još i eksplicitniji.

Naime, ona je nedavno u jednoj emisiji rekla kako je pre samo nekoliko dana snimila novi video jer nije mogla da odoli pošto je veoma uživala, pa je želela da to zabeleži.

– Moja Dara je skroz opičena! Eto, ponovo se snimala, ali sada nije sama, već sa muškarcem. Rekla mi je: “Nisam mogla da odolim, to je jače od mene!” – priča Darina drugarica.

Bubamara joj je do detalja ispričala svoje egzibicije iz spavaće sobe.

– Seks im je bio toliko dobar da je Dara u jednom trenutku predložila da se snime kako bi imala uspomenu. Njen partner je pristao, pa su uključili kameru na telefonu i snimali akciju koja je trajala desetak minuta – priča pevačicina drugarica i nastavlja:

– Dara mi se pohvalila da je snimak “top topova”, ali da se uspaničila da ne procuri u javnost, pa ga je odmah obrisala. Poznajem je dobro i ne verujem da je to učinila! Ne bi me iznenadilo da se na internetu ovih dana pojavi taj snimak, pa da mi ona opet kuka da joj je život upropašćen – rekla je drugarica na kraju.

FOTO: INSTAGRAM

Kurir.rs/Instagram

Related posts

Bajramska čestitka Lepe Brene SRUŠILA instagram! Na njene riječi upućene vjernicima KOMENTARI NE PRESTAJU…

MH

PROCURILE FOTKE KOJE NIKO PRIJE NIJE VIDIO: Dragana Mirković u žutom kupaćem, SVE KIPI, muškarce bacila u trans! (FOTO)

MH

OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ KOJA NE PRIČA SA CECOM, ispod slike sa vjenčanja napisala samo JEDNU RIJEČ: Internet se usijao! Share

MH

Leave a Comment

1 × four =