4.2 C
Manchester
21. siječnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

VIRALNA DVOJBA: Internetom kruži fotografija ideala ljepote 1950-ih. Evo usporedbe s današnjim (FOTO)

Ipak, svatko od nas ljepotu poima drugačije pa bi se mnogi vjerojatno složili da je i djevojka iz 1950-ih

ljepotica koja se nema čega posramiti.

dvoboj-1

Posljednjih se dana na društvenim mrežama javlja fotografija ljepotice iz 1950-ih godina, a uz nju i rasprave o poimanju ljepote i savšenih ženskih proporcija. Može se reći da je to tema koja nerijetko danas muči osobito mlade djevojke, no činjenica je da se savršena ljepota nekada drugačije doživljavala.

dvoboj-2

Na modnim se pistama danas obline gotovo ne mogu vidjeti jer je savršeno žensko tijelo izrazito mršavo. Danas djevojka s lijeve fotografije ne bi bila doživljavana kao ljepotica koja treba kročiti na modnu pistu. Štoviše, modna bi je industrija odbila zbog viška kilograma.

Ipak, svatko od nas ljepotu poima drugačije pa bi se mnogi vjerojatno složili da je i djevojka iz 1950-ih ljepotica koja se nema čega posramiti.

magazin.ba

Related posts

(HOT FOTO) OVOLIKE DUDE NISTE VIDELI NI U FILMOVIMA ZA ODRASLE! Dara Bubamara pokazala najveće GRUDI ESTRADE! – DA VAM POZLI OD POGLEDA!

MH

GCSE results: re-marks, retakes and the step up to sixth form

MH

SVI BRUJE O ATRAKTIVNOJ POLICAJKI IZ BANJALUKE, A SAD SU SAZNALI KO JE ONA: Udata je, a ovako je izgledala u vjenčanici, ČEKAJTE DOK JOJ VIDITE MUŽA (FOTO)

MH

Leave a Comment