Image default
Foto

BILA JE PREDEBELA I SVI SU JOJ SE RUGALI: Danas obara muškarce s nogu, a otkrila je kako je SMRŠALA!

jen najveći problem odmalena bio je veliki stomak, a zbog njega je trpila i uvrede od jednog dječaka u školi.

Blogerka Angelina Denk (23) djetinjstvo i ranu mladost provela je sa viškom kilograma, zbog čega se stalno suočavala sa maltretiranjem vršnjaka.

Ova djevojka iz Njemačke u jednom trenutku imala je 115 kilograma i onda je rešila da je dosta. Skinula je 45 kilograma, a motivacija su joj, kaže, bila sjećanja na to kako su je maltretirali.

”Najgore sjećanje koje imam je na jednog dječaka iz odjeljenja koji me je stalno bockao olovkom u stomak i govorio mi da je nemoguće da me boli kada mi je stomak ogroman”, priča Angelina. Onda su uslijedile i primjedbe članova šire porodice, i to na račun njenih “ogromnih butina”. To je bilo 2015. godine, i nakon godina propalih dijeta, odlučila je da promijeni životni stil, i kilogrami su se istopili i što je najvažnije nisu se vratili.

Ovo je njen režim ishrane: doručak preskače, a jede dva puta dnevno, jednom oko pet i jednom oko devet.

Prijavila se za učešće u njemačkoj emisiji “Supermodeli sa oblinama” i tamo završila među prvih 30 što joj je lansiralo karijeru. Danas radi kao plus sajz manekenka i instagram blogerka.

Evo kako izgleda:

neka

Foto:Instagram

neka1

Foto:Instagram

Related posts

NAJGORE FOTOGRAFIJE IZ NOĆNIH KLUBOVA

MH

NEKIM LJUDIMA TREBA ZABRANITI INTERNET: Urnebesne fotografije sa portala za upoznavanje, ONA POD BROJEM #5 JE NEPREVAZIĐENA!

MH

Majka i ćerka su dale neverovatnih 86 000 dolara na operacije! Sada misle da su PRELEPE! (7 Foto)

MH

Leave a Comment

19 − 9 =