18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Magazin

POSLALA SAM PORUKU TATI NA NJEGOV BROJ 4 GODINE NAKON ŠTO JE UMRO: A onda mi je stigao odgovor NA MOBITEL, OD ŠOKA SAM SE POČELA TRESTI!

hastity Patterson iz Arkansasa na društvenim je mrežama objavila SMS poruku koje je poslala na broj mobitela svog pokojnog oca, ali i odgovor koji je dobila.

Kako kaže, taj ju je odgovor uvjerio da će s njom sve biti u redu.

Uoči četvrte godišnjice smrti njenog oca Chastity je odlučila poslati poruku na njegov stari broj. Nije to bio prvi put da to radi, ali dotad nikad nije dobila odgovor. Muškarac koji se sada koristi brojem njenog pokojnog oca odlučio joj je odgovoriti, a njegov odgovor slama srca.

„Prošle su četiri godine otkako sam te izgubila i ne prođe nijedan dan da mi ne dostaješ. Puno toga se dogodilo u to kratko vrijeme, ali vjerujem da sve znaš jer ti stalno govorim. Žao mi je što nisam bila tu kad si me najviše trebao, ali jednog dana imat ćemo šansu ponovno pogledati zajedno utakmicu. Bojim se braka jer ću morati sama do oltara, a tebe neće biti da mi kažeš da će sve biti u redu. Dobro sam, bio bi ponosan na to kakva sam žena postala. Samo sam ti htjela reći da te volim i da mi zbilja nedostaješ“, napisala je.

tata1

Muškarac po imenu Brad, koji je dobio broj njenog oca, priznao joj je da je dobivao sve njene poruke te da su ga održale na životu nakon što je njegova kći poginula u saobraćajnoj nesreći prije pet godina.

„Bok dušo, nisam tvoj otac, ali dobivao sam tvoje poruke posljednje četiri godine“, napisao je.

Spomenuo je gubitak svoje kćeri, dodavši da je zbog toga Chastityne poruke smatrao „Božjom porukom“.

„Žao mi je što si izgubila nekog bliskog, no čitao sam tvoje poruke i vidio sam kako odrastaš i prolaziš kroz sve“, dodao je.

Ispričao se što nije odgovarao, dodavši da nije želio slomiti njeno srce.

Na kraju je napisao da je Chastity izvanredna žena, dodavši da bi volio da je njegova kći imala šansu postati žena poput nje.

izvor: novi.ba

Related posts

NIJE ZBOG PARA: Evo zašto lijepe djevojke padaju na ružne i neprivlačne momke, IZNENADIT ĆETE SE!

MH

ŠEF CIVILNE ZAŠTITE U ITALIJI RANO JUTROS OBJAVIO: “Počelo je djelovati”

MH

“POGLEDAJTE KAKO JE KINA TO RIJEŠILA” Otkriven način na koji možemo “ubiti” korona virus, više niko neće ignorisati SAVJETE O IZOLACIJI Share

MH

Leave a Comment