MH 3. prosinca 2019.

Moja žena treba da se porodi oko nove godine, a sa druge strane moja ljubavnica želi da sa njom dočekam Novu godinu u Parizu. Ovo nam je prva”godišnjica” i želi da je obilježimo na poseban način. Iskreno mislim da to želi zbog moje supruge koja se u tim danima treba poroditi te želi da me odvoji od moje supruge u te teške dane za moju suprugu.

 

Ovo mi je prvo dijete i bukvalno me stavila u situaciju ili da budem sa njom ili da prisustvujem rođenju prvog djeteta, sina nasljednika. Par dana me ta dvojba mučila, noćima nisam mogao da zaspanem i na kraju sam morao da prelomim. Danas sam rekao mojoj ljubavnici da nam rezerviše doček Nove godine u Parizu.

 

Nećete vjerovati šta je tada uradila. Nasmijala se, poljubila me i zagrlila te mi rekla da ne dolazi u obzir da na meni tako poseban dan budem tako daleko od supruge i od mog sina prvenca. Sve ovo sa Parizom bilo je kako bi testirala moju ljubav i poštovanje prema njoj.

Kako me je obradovala, ali zato već imam u planu kako da oj se odužim za ovo što mi je omogućila da budem na rođenju mog sina. Vodim je za Valentinovo naravno u pariz, GRAD LJUBAVI. Mislim da nema muškarca sretnijeg od mene…

 

izvor: ispovesti.com

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*