MH 3. prosinca 2019.

muž je najbolji muž i čovjek na svijetu, ali… njegova mama, MOJA SVEKRVA je najgora svekrva i žena na svijetu.

Već 4 godine se nadam da će se promijeniti, ne samo zbog mene, već i zbog mog muža koji nevjerovatno pati pokušavajući izbalansirati odnos njegove mame prema meni.

svekrva7

Naziva me raznim pogrdnim imenima, govori da sam KU, da ljubavnike mjenjam kao čarape i razne druge slične stvari. Sve sam pokušala da joj se približim, ali to je nemoguće, čak sam je počela zvati “mama” a tada mi je takve uvrede sasula da sam zaplakala.

Danima sam razmišljala i shvatila sam da ukoliko ovako nastavimo da živimo moj muž koji je izuzetno dobra osoba će najviše da trpi i na kraju da od sikiracije strada.

svekrva5

Zbog toga sam mu danas rekla da želim da se razvedemo i da on pokuša da nađe neku drugu koja će odgovarati i njegovoj mami. Moj muž je tada zaplakao, prvi puta u životu sam vidjela da plače i rekao mi da ga ne ostavljam i da ukoliko želim već sutra ćemo da se odselimo.

molitva-muskarac

Ne znam šta da radim, nas dvije očigledno ne možemo zajedno, a moj muž bez nas dvije zajedno nikada neće biti potpuno sretan, znam to i zbog toga mislim da bi bilo bolje da se razvedemo.

1226393-razvod-profimedia-0163825117-ls

Ipak mama je mama i prije će mene preboljeti nego ženu koja ga je rodila.

Foto:Ilustracija

 

izvor: novi.ba

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*