Image default
Nekategorizirano

UZMI ME OTPOZADI: Kako da začinite “doggy “

Postoje ljudi koji obožavaju eksperimentisanje u seksu i inovativniji su od Kamasutre, a postoje i oni sramežljivi čistunci koji ne znaju kako da implementiraju nove stvari u svoj seksualni život, a misionarska poza već počinje da bude veoma dosadna. E, pa, vreme je da to promenite i okrenete drugu stranu. Bukvalno.

Klasika nikad ne umire

Klasična varijanta seks poze otpozadi je ona u kojoj ste oboje na kolenima. Dok žena kleči na kolenima, ruke su joj takođe na podlozi, ili ih možete spustiti skroz, zajedno sa glavom, a muškarac je iza nje, takođe na kolenima i diktira tempo. Prosto da prostije ne može biti. I vremenom može postati dosadno. Zato je vreme da se stvari malko zakuvaju i dodaju adekvatni začini.

Možda mislite da pošto u ovoj pozi “muškarac drži uzde”, žena treba samo da uživa i da održava svoje telo u određenom položaju. Hm, pa, ne, nije baš tako. Ne kažemo, i tako će biti zabavno, ali biće mnogo zanimljivije ako se i vi pomerite ponekad. Dok se on kreće napred-nazad, vi mešajte kukovima sa strane na stranu ili u krug, prateći njegov ritam. Ukoliko znate šta je popularno “tverkovanje” i imate umeće istog, probajte to da radite u ovoj pozi. Nema da omane, strast će prštati na sve strane.

Muškarac takođe može rasplinuti strasti tako što će se pognuti preko partnerke i rukom istraživati njene tajne predele i igrati se njenom “kuglicom” zadovoljstva, ne menjajući tempo penetracije, što će je sigurno dovesti do orgazmične erupcije.

Uza zid

Stojeći položaj je sam po sebi uzbudljiv, pogotovo što u svim filmovima to izgleda tako jednostavno i lako. A nije. Nimalo. Zato je za seks u stojećem položaju najbolja upravo poza otpozadi, mada i tu može biti poteškoća. Kao što je, na primer, visina. Ako ste vi visoki dva metra, a partnerka metar šezdeset (tzv. “propelerka”), ovo neće da mere, ma kolike da su joj štikle. Jedino ako vi možete da izdržite u položaju čučnja dovoljno dugo dok se čin ne završi. A kada smo kod toga – i ne bi trebalo dugo da traje u ovoj pozi. Žena treba da nasloni obe ruke na zid, izbaci guzu, raširi noge malo više od širine ramena i pusti partnera da prodre u nju. Preporučujemo ga za neke varijante brzog seksa, npr. – na javnim mestima poput WC-a u klubu (realno, zid je jedina površina koja nije toliko gadna na tim mestima).

Muškarac i žena u ljubavnom zanosu

Foto: Facebook

Preko stola, ograde, haube…

Varijante su brojne, odgovara svaka podloga preko koje žena može da se presamiti. U ovoj pozi ona treba da spusti gornji deo tela na sto i raširi noge u obliku obrnutog slova V, dok će je muškarac u stojećem položaju uzeti s leđa. Nežno ili grubo, polako ili sporo, kako god vam oboma najviše prija. Partnerka može da skupi noge ako je potrebniji tesniji osećaj, ili da ih više raširi za “slobodan prolaz”. Ovo je vrlo zapaljujuća poza, a ako je još na nekoj lokaciji na kome ne bi trebalo da se rade takve stvari, onda je još više uspaljujuća. Kao, na primer, na kancelarijskom stolu dok papiri lete na sve strane, preko ograde na selu zarasle u žbunje koje skriva od znatiželjnih pogleda, na terasi gde svaki čas može da vas vidi komšija koji je izašao na cigaru ili preko haube kola parkiranih uz obalu, dok vam pogled puca na morsku pučinu i Meseca voajera…

Seks od pozadi

Foto: Profimedia

U ležećem položaju

Ukoliko su prethodni položaji previše avanturistički i fizički naporni za vas, lenjivci ste po prirodi ili imate crnogorske krvi, pretpostavljamo da će vam ova varijanta najviše pasovati. To se može izvesti bočno, tako što će oboje leći sa strane, u takozvanu kašika pozu. Jednostavno, žena legne na kuk (nebitno da li je levi ili desni, u zavisnosti od preferencije), muškarac iza nje, i – udri Miško!

A može se “legne od pozadi” i iz klasičnog položaja. Žena neka se spusti u ležeći položaj, a muškarac neka je prati u stopu. Pokret neka bude lagan, kako vršnjak ne bi ispao napolje i morao ponovo da “prolazi inicijaciju”. Žena treba da se spusti na stomak tako da joj zadnjica bude malo isturena. Mešanje guzom takođe je izvodljivo i šta više preporučljivo u ovom položaju.

Muškarac može ostati u nekoj vrsti polu-skleka ili mu ruke mogu biti skroz ispravljene, kako god da više prija partnerki i olakšava balansiranje njegovog “gvozdena” i diktiranja željenog tempa. Takođe, može skroz da legne preko žene, što može biti vrlo uzbuđujuće ako pusti svoje prstiće da šaraju ka njenoj južnijoj zoni i pritom je ljubi po vratu i govori prljavo. Činjenica da ne može da se pomera previše može dodati žar na vatru. Naravno, ako muškarac ne teži po’ tone…

izvor: srbijadanas.com

Related posts

VELIČINA VGINE JE MNOGO BITNA: Žene se žale na male PNISE, a EVO u čemu je PROBLEM!

MH

Budite kraljice u krevetu: Dame, ove tri stvari uradite muškarcu i na drugu neće ni pomisliti!

MH

30 saveta da postanete kraljica oralnog sesa

MH

Leave a Comment

17 + 5 =