Image default
Zabava

MUŠKARCI KOJI ŠALJU SLIKE SVOJIH P*N*SA? Jedna NAUČNICA je objasnila pravi RAZLOG za to!

Muškarci koji vole da u porukama šalju fotografije svog polnog organa nisu ništa drugo nego seksisti opterećeni sobom. Šokantno, zar ne? Odmah se opravdavamo kako to nije naše subjektivno mišljenje, već je ovu tezu sada potvrdila nauka.

Istraživači su analizirali 1.000 hetero muškaraca, proučavajući njihovu tendenciju za slanjem pornografskog sadržaja ženama. Rezultat, koji možda ne iznenađuje, pokazao je kako frajeri koji često šalju fotografije svojih obnaženih genitalija imaju viši nivo narcizma i seksističkih karakteristika, prenosi Metro.

Logično, muškarci koji samovoljno šalju slike penisa, to rade zato što smatraju kako su apsolutno savršeni, ali i zato što nemaju poštovanja prema ženama. Ponavljamo – šokantno, zar ne? Ipak, istraživanje je otkrilo i da ova praksa uopšte nije retkost. Čak 48 odsto ispitanika priznalo je da su poslali fotku svog penisa barem jednom u životu.

U proseku, tome su najviše skloni 31-ogodišnji belci koji su ili u braku ili dugoj vezi. Valja istaći kako muškarci koji se tako olako razbacuju svojom muškošću nisu ni više ni manje seksualni od onih sramežljivijih koji to ne rade. Nije pronađena veza između slanja obnaženih fotografija i učestalosti seksa ili masturbacije.

Sigurno vas zanima zašto, pobogu, neko želi da pokazuje svoj penis. Naučnici su utvrdili kako 82 odsto muškaraca šalje takve sadržaje kako bi seksualno uzbudili osobu s druge strane. Drugim rečima, oni su uvereni da se žene napale kada otvore neočekivanu fotografiju penisa. Na njihovu žalost, ispostavilo se kako to u većini slučajeva nije istina.

Ovde je doslovno reč o tome da momci šalju fotke ili snimke svojih golih genitalija samo zato što imaju (pre)visoko mišljenje o sebi. Tako barem smatra psihologinja Džo Hemings, koja je za Metro izjavila da muškarci ženama šalju fotografije svog penisa u erekciji iz pukog egzibicionizma. I treći put – šokantno, zar ne?

srbijadanas.com

Related posts

VIC DANA: ZAUSTAVLJA POLICAJAC ČOVEKA

MH

Na Fejsbuku je saznala da je vara dečko, a onda mu se osvetila na najbolji mogući način!

MH

GROZNO, GADNO: Poznata KREATORKA otkrila koliko često pere donji VEŠ!

MH

Leave a Comment

12 − twelve =