Za ulazak na sajt kliknite ispod
KRASTAVAC OD 25CM ILI PATLIDŽAN OD 20CM: Ovaj oblik P*NISA pruža najbolji S*KS! - Infoblok
MH 9. studenoga 2019.

Da li je veće uvek i bolje? Ne mora da znači. Iako možda pucaju u ponosa u svlačionici kada se skinu pred drugim momcima, muškarci koji su “predimenzionirani” tamo dole suočavaju se sa raznim problemima u spavaćoj sobi.

Kada “veliki” postaje problem? I da li je oblik važan? Ovo su iskrene ispovesti muškaraca koje muče muku ili pak uživaju u blagodetima velikog penisa.

 

Britanac Džo O’Brajen kaže da mu je veličina polnog organa donela dosta samopouzdanja u svim aspektima života.

– Ako mene pitate, veličina jeste bitna. Donela mi je samopouzdanje ne samo u spavaćoj sobi, već inače.

Bonus je i što zna da svojoj partnerki pruža makismalno zadovoljstvo. S druge strane i njegova partnerka kaže da su oblik i veličina Džoovog penisa baš “njen broj”.

muški polni organ

Foto: Profimedia

“Plavi patlidžan” od 20 cm

Iskustvo Krisa Diksona je nešto drugačije u odnosu na Džoa. On kaže da je veliki broj žena odbio da ima seks s njim upravo zbog prevelikog polnog organa.

– Jedna je čak morala da ide kod lekara jer sam je povredilo “tamo dole”. Zavidim mladićima sa manjim penisom – kaže Kris koji kaže da mu je supruga dosta pomogla kod ovog problema.

– Njegov penis je poput ogromnog plavog patlidžana u umalo nisam zaplakala kad sam ga videla- ispričala je Sindi, koja sa Krisom ima ćerkicu.

Ipak, par je pronašao način da uživa u odnosu bez bolova.

– Uspeli smo da pronađemo način kako da imamo seks u kome ćemo oboje uživati, a da pritom nju ne ništa boli.

 

“Krastavac” od 25 cm

Bodi-bilder Albert Pričard još uvek nema sreće na ovom polju. Kaže da ga je veliki penis koštao nekoliko kvalitetnih veza.

– Žene kažu da je seks sa mnom veoma bolan, pogotovo u pozama kao što je “doggy style”, a koja je meni omiljena. Zbog toga sam raskinuo brojne veze. Svaki put kad pogledam naniže, setim se šta gubim zbog toga što mi je penis preveliki.

Albert je čak potražio medicinsku pomoć, zajedno s devojkom se obratio stručnjaku koji je predložio da koriste lubrikante.

– To je ubilo svaku spontanost u seksu. Delovalo je kao da se pripremamo za operaciju, a ne za vođenje ljubavi – kaže bodi-bilder koji još uvek nije našao devojku koja će se usuditi da uđe u vezu sa njim.

izvor: srbijadanas.com

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

4 × 2 =