Za ulazak na sajt kliknite ispod
Upala je u VENČANICI svom LJUBAVNIKU na svadbu - usledili su VRISCI, pa totalni RASPAD! (VIDEO) - Infoblok
MH 7. studenoga 2019.

Neverovatan video snimak stiže iz južnoafričkog grada Benoni, iako prilično star, i dan-danas privlači pažnju i povremeno ispliva na Internetu. A nije ni čudo… Devojka je u venčanici upala na venčanje svog ljubavnika i njegove izabranice, pa se lagano prošetala do oltara…

Malo je reći da su svatovi bili iznenađeni. Pre bi moglo da se kaže da su bili potpuno šokirani, a naročito mlada i mladoženja. Žena je u venčanici upala usred ceremonije venčanja. Na snimku se vidi kako pokušavaju da je urazume i udalje da bi nastavili s ceremonijom.

Neki od gostiju su se toliko uznemirili da su počeli da vrište od šoka. Video je neko objavio na Tviteru i odmah je postao viralni hit, a navodno je reč o ženi koja je ljubavnica mladoženje.

Molim te, izađi iz crkve. Nemoj da mi upropastiš ovaj dan – kazao joj je mladoženja.

Komentari na društvenim mrežama su, naravno, različiti. Dok se neki zgrožavaju nad ovom ženom i osuđuju to što je uradila, neki to ipak smatraju legendarnim potezom.

– Nadam se da svaki muškarac koji vara, dobije ovaku ljubavnicu”, napisano je u jednom komentaru na Tviteru, dok se drugi korisnik zapitao: “Baš me zanima koje laži je posle ovoga plasirao svojoj verenici”.

srbijadanas.com

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

four × 4 =