9.7 C
Manchester
5. svibnja 2021.
Image default
Lifestyle

ORALNI S3KS: 50 saveta za najbolji doživljaj na svetu

ORALNI SEKS:
U prethodnom članku
 naveli smo vam prvih pet stavki koje morate da savladate. Međutim, kao što je već pomenuto, ne zaustavljamo se samo na tome. Ispisujemo još mnoštvo sjajnih saveta koji će vam pomoći, ne samo da savladate tehniku savršenog oralnog seksa, nego i da apsolutno uživate! Evo ih:

6. Promenite svoj stav: “uživam u ovome” nije dovoljno

Sve je u stavu. Pravi stav znači da mu pružate oralno zadovoljenje zbog sopstvenog zadovoljstva, a ne njegovog i ne samo da “uživate u činu”, kako će vam neki časopisi savetovati, nego pokažite da ne možete da zamislite život bez njegovog penisa u svojim ustima.

Ili, kako bi Henk Mudi (Hank Moody) iz “Kalifornikacije” (Californication) rekao povodom svoje devojke: “Izgledalo je kao da umire od žeđi i moj penis je bio fontana večne mladosti.” Zauzmite takav stav i nikada nećete morati da brinete o tehnikama oralnog seksa.

7. Usporite

Žurba prilikom oralnog seksa i trka do finiša će upropastiti oralni seks.

Nasuprot, tako ćete mu samo dati do znanja da samo želite da završite sa time i da nastavite sa svojim životnim motom “bez oralnog seksa”. Ne činite to, pošto će sav vaš prethodni trud pasti u vodu.

Usporite. Fokusirajte se na proces. Uživajte u svakoj sekundi i zaboravite na konačan cilj.

Ne postoji cilj. Vi ne želite ništa da postignete.

Postoje praktične prilike i vreme i mesto kada želite da ubrzate proces, ali to nije sada.

Ne brinite koliko je vremena proteklo od kada ste započeli. Ne ograničavajte se vremenskim smernicama. Neka potraje koliko god treba.

Vi nigde ne žurite. Ako se brzo umarate, to je zato što ne koristite sve što vam je na raspolaganju.

8. Ne razmišljajte

Razum ubija osećanja.

Ovo dvoje nikako ne idu zajedno i prilikom oralnog seksa jednostavno nema mesta razumu.

Osećanja, nadražaji, strast – ovo bi trebalo da su vaše smernice za sjajan oralni seks.

Bilo kakvo logičko razmišljanje će “uništiti” uživanje i narušiće vašu koncentraciju.

Dok razmišljate, vi niste predane i kada niste predane zadatku – vi ne uživate u trenutku, nego brinete oko nečega. “Zašto još nije svršio?”, “Da li sve radim pravilno?”…

Ako ga pogledate, on će videti da ste odlutali i kad vidi da razmišljate o nečemu drugom, ako ste zabrinute zbog nečega – sve je gotovo. Sve ste pokvarile. Sada on razmišlja o čemu vi to mislite i ne može da se opusti i prepusti uživanju koje mu pružate.

Ne razmišljajte. Isključite um tokom oralnog seksa i odmah ćete videti pozitivne rezultate.

9. Volite

Volite njegov k****. Nenormalno ga volite. Volite ga više od svojih najboljih prijatelja, porodice, svog psa, vazduha, vode. Volite ga više od svoje omiljene hrane posle meseci posta.

Morate da budete gladne. Bukvalno gladne toga, potrebno vam je kao što narkoman traži svoju dozu, to je način na koji treba da želite njegov penis. Bez ljubavi prema njegovom“malom prijatelju” ili “velikom prijatelju” nikada nećete pružiti oralni seks o kojem vaš muškarac sanja.

10. Igrajte se

Tako mnogo žena zaboravi na ovo. Usudite se da budete drugačije.

Ima toliko toga više u vezi sa penisom od… njegovog penisa. Sve oko te regije je veomaosetljivo i morate sve to da iskoristite kako bi u celosti obavile dobar posao.

Toliko toga možete da uradite sa njegovim testisima. Golicanje, poljupci, nežno sisanje – lista može da se nastavi. Samo pazite da ste dovoljno nežne i obazrive, pošto jedan pogrešan potez može da dovede do nezamislivog bola.

11. Koristite svoje ruke

Ako mislite da su vaša usta jedino “oruđe” kojim možete izvesti sjajno oralno zadovoljenje – onda ste u velikoj, velikoj zabludi. Zamislite da krećete u napad sa nožem, a u svom gepeku imate ogroman arsenal oružja poput bazuki, kalašnjikova i granata. Kakva šteta.

Vaše ruke su osnova za dobar oralni seks. Koristite malo ulja, zapravo dosta toga, zarad predigre. Naučite tehnike oralnog seksa tako što ćete vežbati.

Nigde ne žurite, dopustite mu da vas nauči kako možete da ga zadovoljite, kako i gde je potreban snažniji stisak.

Jedino možete da naučite kroz vežbu i opet ponavljam, ne žurite. Budite maštovite. Zabavite se i ne požurujte stvari. Svaki muškarac će ceniti trud koji ste načinile kako biste se usavršile i najbolje što možete da uradite jeste da budete otvorene po tom pitanju.

Ubedite sebe da ono što radite jeste ispravna stvar i čak iako niste u pravu, ipak budite sigurne u svojim pokretima i to će već biti pozitivna stvar.

13. Ne grizite

Ovaj savet vam je poznat od ranije – očigledno, niko ne želi da mu penis bude otkinut nečijim oštrim zubima.

Ali nemojte da mislite da samo zubi mogu da nanesu bol, zapravo, grickanje njegovog penisa može da bude erotično, ali i pomalo strašno. Dakle, ovo može i da ga uzbudi, ako to raditemaštovito.

NASTAVAK NA STRANICI BROJ 2….

Related posts

PRIVATNIM LETOM NAPUSTILA SRBIJU! Trudna Ana Sević otišla u CRNU GORU sa Lorenom – novi dečko iskeširao HILJADE EVRA kako bi joj ispunio SNOVE (FOTO)

MH

Čemu služi i da li štiti dijamantska maska od milion i po dolara

MH

NASILJE U PORODICI – Sin pevača prvo NAPAO MAJKU koja je zvala POLICIJU, a onda UNIŠTIO AUTO bivše žene

MH

Leave a Comment