MH 9. listopada 2019.

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) stotine tisuća pratitelja svakodnevno ‘časti’ fotografijama na kojima pozira polugola. Nakon što se nedavno pohvalila čizmama od 75 tisuća kuna, Soraja je ponovno pozirala u njima. Starleta je zalegla u krevet, no ovaj put sa čašicom šampanjca.

Foto: Instagram

Vjerojatno je odlučila nazdraviti zbog zaruka. Doduše, zaručila se ona davnih dana, no tek sada je pokazala prsten. I to ne bilo kakav, već veliki šljašteći dijamant.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Video je pogledalo preko 20.000 ljudi, a nije nedostajalo čestitki pa su joj fanovi pisali: ‘Nek vam je sa srećom’, ‘Dijamanti su ženini najbolji prijatelji’, ‘Bravo’, a jedan korisnik je upitao Soraju: ‘No voliš li ga?’.

Foto: Instagram

Starleta nije odgovorila obožavatelju, no zar je bitna ljubav pored dragog kamena na prstenu. Inače, Vučelić se nedavno fotografirala gola na krevetu, a grudi je prekrila knjigom.

Foto: Instagram

– Dođi kod mene doma, možemo čitati zajedno – napisala je Soraja ispod fotografije. Obožavateljima nije bilo jasno kog je pozvala na čitanje, s obzirom na to da se nedavno zaručila za sina ruskog tajkuna koji ju svako malo časti skupocjenim poklonima.

Foto: Instagram

Srpski mediji nedavno su vrijedno izračunali kako je Soraja na krpice, samo ovo ljeto, potrošila oko 40.000 eura. Bitno joj je samo da je markirano i da nema baš jako puno tkanine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Mislav Bosančić / 24sata.hr

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*