MH 9. listopada 2019.

Kristina Penava (20) do nedavno radila je na štandu u Bestovju kraj mosta koji ga spaja sa Zagrebom te je njezino radno mjesto mnogim prolaznicima bilo nezaobilazna točka. Tu radar nije potreban, kao ni kamere i policajci.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Kako nam je ova Rabljanka rekla, na štandu je svakodnevno gužva te kupci raznih generacija dolaze kako bi probali mandarine koje su, kako nam tvrdi, prirodne i nisu prskane. Naglasila je kako se često kupci žele fotografirati s njom, što joj laska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

No izgleda kako je za Kristinu sve to umorilo pa je odlučila uzeti zasluženi odmor. Kristina se trenutno zabavlja u Beogradu gdje je otputovala u muškom društvu.

Foto: Instagram

Na društvenoj mreži objavila je nekoliko videa iz beogradskog kluba. Obožavateljima je usput priuštila još jedno iznenađenje. Naime, kosu je dala isplesti u sitne pletenice.

Foto: Instagram

Dok se Kristina odmara i zabavlja ispred njezinog štanda u Bestovju svaki dan je gužva. Kupci pomalo nedoguju što im on ne može prodati mandarine već ju je na štandu zamijenila starija gospođa no nadaju se kako će se Kristina što prije vratiti na staro radno mjesto.

EKSKURZIJA U PODSUSED

Gotovo 5000 Hrvata busevima po mandarine kod Kristine…

Od prve objave u 24sata Kristinu je zapratilo preko 40 tisuća ljudi. Zbog nje je Hrvatskom zavladala ‘mandarinska groznica’ jer su svima po društvenim mrežama puna usta mandarina.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

– Mandarine sam počela prodavati tek prije tjedan dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci ulijeću i pokušavaju me ‘oboriti’. Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobitela. Ma, slađi je on od čokolade – ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Lucija Ptičar / 24sata.hr

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*