MH 7. listopada 2019.

Muškarac D.D. koji ima 33 godine je saslušan u policiji u Zaječaru nakon što je utvrđeno da je danima, maskiran kao utvara uhodio i pratio svoju bivšu djevojku V.P. koja ima 46 godina i njenog novoga partnera, te ih plašio samo u trenucima kada su ovo dvoje pokušavali da budu intimni.
On je uhapšen zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu djevojku, a ovaj nevjerojatan slučaj je bukvalno šokirao javnost u Zaječaru, a i u samoj policiji svi kažu da nikada i nigdje nisu čuli za ovakav slučaj

Žena inicijala V.P. je jedan dan samo uletjela u policijsku stanicu u Zaječaru i tražila da hitno razgovara sa glavnim. Kada su policajci vidjeli u kakvom je žena stanju, pomislili su da se radi o nečemu veoma ozbiljnome, da je možda napadnuta, silovana ili zlostavljana, pa su je odmah odveli do glavnoga inspektora

Tamo je prva stvar koju je rekla bila da ako oni, tj. policija ne uhvate vampira koji je proganja, da će ona da se ubije. ispričala je i da je udovica i da je već neko vrijeme u vezi i kada god taj muškarac dođe kod nje da malo budu intimni, i baš kada trebaju da imaju seks uvijek bi se pojavio vampir kod njene kuće. Ona je još ispričala kako ga je svaki puta vidjela, kako joj je lupao po prozoru i da mu je čak vidjela i ona dva vampirska zuba sa kojima se, kako je ona rekla, kezio. Dodala je i da su se i ona i njen muškarac svaki puta toliko preplašili da poslije toga ne bi bilo ništa od seksa.

Žena je još i dodala da se ta stvar dešavala ispred njene kuće, ali i u nekoliko navrata kod kuće njenoga partnera.

U policiji su uvidjeli da je ova žena zaista i iskreno preplašena, kao i njen partner, pa su napravili zapisnik i pošli u lov na vampira. Potraga je trajala više od deset dana, i bilo im je jasno da nema to veze sa bilo kakvim utvarama, već da neko iz sela želi namjerno da sabotira vezu ovoga para, posebno kada je seks u pitanju.

Tokom istrage su saznali da je ova žena prije bila u vezi sa D.D. pa su sa njim obavili razgovor i pretresli mu kuću, a u njoj su našli sve što je potrebno da bi se čovjek maskirao u vampira. na kraju je priznao da je zbog ljubomore namjerno plašio bivšu, pa je pušten iz stanice, ali će protiv njega biti podignuta krivična prijava.

dobardan.info

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*