1.7 C
Manchester
25. siječnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

ŠKRTI MUŽ JE REKAO ŽENI PRIJE SMRTI DA GA SAHRANE SA NJEGOVIM BOGATSTVOM: Ono što je ona uradila NA DAN SAHRANE, nasmijalo je sve! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavila se priča koja je do suza nasmijala sve koji su je pročitali. Naime, jedan muškarac radio je cijeli život i štedio sav svoj novac, ali bio je pravi škrtica po pitanju novca.

Volio je novac više nego bilo šta, a prije nego što će umrijeti, rekao je ženi: “Slušaj, kad umrem želim da uzmeš sav moj novac i staviš ga u kovčeg sa mnom. Želim imati sav svoj novac u drugom životu.”

Žena se složila s tim i obećala mu cijelim srcem da će, kad umre, staviti sav novac u kovčeg sa njim. I onda je došao taj dan – preminuo je.

Stavili su ga u kovčeg, a žena je sjedila u crnom do svoje najbolje prijateljice. Kad se ceremonija završila, baš prije nego što će mu zatvoriti kovčeg da ga pripreme za sahranu, žena je rekla: “Sačekajte minutu!”

Ponijela je kutiju za cipele. Došla je s tom kutijom do kovčega i stavila je unutar. Onda je osoblje pogrebnog preduzeća zatvorilo kovčeg, a potom su ga spustili u zemlju.

Njena prijateljica je rekla: “Nadam se da nisi bila dovoljno luda da staviš sav novac unutra sa tim škrtim starim čovjekom.”

Ona je na to odgovorila: “Da, objećala sam. Dobra sam kršćanka, ne mogu lagati. Obećala sam mu da ću staviti sav njegov novac u kovčeg sa njim.”

“Hoćeš reći da si stavila svaki cent njegovog novca u kovčeg sa njim?”

“Zasigurno da jesam,” rekla je žena. “Skupila sam sav njegov novac, stavila na svoj račun i napisala mu ček!” novi.ba

Related posts

Vjenčanje u Tuzli oduševilo region: Kako je Edis došao po mladu ( FOTO )

MH

SLATKA KAO MED! Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog BEŽI OD KAMERA, a sličnost sa ocem je NEVEROVATNA! (FOTO)

MH

KAKVA TRANSFORMACIJA! Isplivala fotografija Soraje Vučelić od pre desetak godina, NE LIČI NA SEBE (FOTO)

MH

Leave a Comment