MH 21. rujna 2019.

Starleta i poduzetnica Kim Kardashian West (38) u potpunosti se ogolila i na društvenim mrežama pokazala kako bez šminke izgleda njezino lice sa psorijazom, kožnom bolesti koju karakterizira tipična pojava crvenila. Pisala je za internetsku stranicu svoje sestre Kourtney i objasnila kakvo je stanje.

Foto: Instagram

– Ranije ove godine postalo je baš loše, prekrilo mi je cijelo lice i većinu mog tijela. Nosila sam sjajnu haljinu sa šljokicama na otvorenju naše nove trgovine. Činilo se kao da je nestalo niotkuda, a poslije sam se vratila kući i svrbjelo me. Pomislila sam da je moja koža samo osjetljiva na materijal haljine. Mama mi je tada pogledala nogu i rekla da je to definitivno psorijaza – napisala je Kim.

Foto: Instagram

Članica klana Kardashian/Jenner imala je i psorijatični artritis, upalnu reumatsku bolest koja je povezana sa ​psorijazom​. Zbog toga ju je sve boljelo i oticali su joj zglobovi. Priznala je da se zbog toga nije mogla ni ustati da bi uzela mobitel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– To mi je bilo jako čudno, ali mislila sam da sam zaspala na rukama. Nisam ni pomišljala da bi to moglo biti od toga – rekla je nastavila:

Foto: Instagram

– Probudila sam se ujutro i svejedno nisam mogla podignuti mobitel. Bila sam prestravljena jer nisam mogla podignuti ni četkicu za zube, ruke su me baš boljele. Radila sam dan prije i u teretani sam ‘radila’ ruke, pa sam mislila da sam istegnula mišić – zaključila je.

Kim je poručila svima koji se bore s psorijazom da ne smiju dopustiti da im ona uništi život. Ako trebaš, kaže, napravi nešto što će te učiniti sigurnijim, poput kreme za noge s puderom.

– Nadam se da će netko zbog mene naći svjetlo na kraju tunela – kaže.

Foto: Instagram

Izvor vijesti: Karla Rumora / 24sata.hr

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*