MH 21. rujna 2019.

Nedavno je u medije isplivala informacija da su slavni bosanski reperi Ani Korać nudili debele pare, 12.000 eura za spot i seks utroje. Riječ je o Jali Bratu i Bubi Koreliju.

“Jala se još prije svog venčanja 2017. godine ložio na Anu Korać, koja je tada da svojom drugaricom Sorajom Vučelić bila top riba. Kada je slavio momačko veče, imao je priliku da bude sa njom, ali je ipak odlučio da to ne radi zbog svoje supruge u koju je bio jako zaljubljen, ali Ana mu je ostala tiha patnja. Buba Koreli i Jala Brat u nedavno uzeli Anin broj telefona kako bi joj ponudili ulogu u njihovom spotu, ali i da se ujedno provedu sve troje. Čuli su se telefonom i ostalo je da joj oni jave kada će biti snimanje”, tvrdi izvor blizak starleti, ali Ana Korać sve negira, prenosi S.telegraf pisanje Sveta.

“Naravno da to nije tačno, to su gluposti. Evo David i ja se upravo smijemo na ovu priču. Ne poznajem Bubu, a još manje Jalu, uopšte nemam kontakt sa njima, nemam njihove brojeve telefona, niti smo se ikada čuli. Ne snimam spotove za njih, ali ne znam da li ćemo ubuduće sarađivati, ne znam šta nosi dan, šta nosi noć, ali sada je tako. Mene više ništa ne iznenađuje! Kakvi su to ljudi koji stalno namještaju Davidu i meni ovakve stvari? Šta to imaju protiv nas? Zašto žele da nas unište, ne znam, ali meni je ova priča smiješna”, rekla je Ana.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*