Image default
Estrada

Ovo niste znali: ARKAN SE TAJNO VIĐAO SA KARLEUŠOM, a CECA JE TO SAZNALA i onda isplanirala paklenu OSVETU

neprijateljstvo na srbijanskoj estradi, koje traje 20 godina, nastalo je zbog Arkana! A izgleda da su svi članovi ove trojke imali dobro smišljen plan – prvo JK, pa Arkan, a na kraju i Ceca!

Iako su svi ubijeđeni da je razlog njihove svađe jedan intervju u kojem je Karleuša nešto nesmotreno izjavila i zbog čega se Ceca doživotno uvrijedila, zapravo je sve mnogo intrigantnije, piše “Espreso“…

ceca-mlada

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i Arkan su se u jednom periodu intenzivno družili i upravo je to veoma zasmetalo Ceci koja je započela rat!

“Jelena i njena majka Divna bile su veoma bliske sa Cecom i Željkom Ražnatovićem. Često su se posjećivali i družili, a dvije pjevačice, jedna već velika zvijezda, a druga na početku karijere, voljele su se i uvažavale. Međutim, to se promijenilo 1988. godine, kad je Arkanov fudbalski klub Obilić osvojio prvenstvo Jugoslavije. Šampioni su imali gostovanja u Španiji, a Ražnatović je na taj put poslao Cecu, jer je on imao zabranu izlaska iz zemlje zbog raznih krivičnih djela”, priča B.P. i dodaje:

ceca-i-jelena

“Cecino odsustvo iz Srbije Jelena je odmah iskoristila i počela da se intenzivno druži sa Arkanom. Tada su njih dvoje baš dosta vremena provodili zajedno. Ali, Arkan ju je otkačio nakon desetak dana, taman koliko je njegova supruga boravila u Španiji”, otkriva ovaj izvor.

Po povratku u Srbiju do Cece su došle razne priče. Čula je kako je njen suprug često bio u društvu s mlađom koleginicom i dobrom prijateljicom. Nastao je haos!

“Ceca je bila mnogo ljuta. Bjesnila je danima, prijetila razvodom, ali je Arkan uspio da je smiri i ubijedi da ništa nije imao sa Karleušom, ali ona ga je proganjala i opsijedala. Ceci je bilo samo bitno da mladu pjevačicu zauvijek udalji iz njihove kuće, pa je s mužem skovala pakleni plan kako da ocrne Karleušu u javnosti”, navodi izvor.

arkan

Prema njegovim riječima, Arkan je pozvao svog prijatelja, inače novinara jedne revije i dao mu zadatak da uradi intervju sa Jelenom u kojem će ona pljuvati Cecu.

“Tu je nastala ona čuvena izjava “sve pevačice su ku*ve”, u kojoj se, kao, Ceca najviše pronašla. Prvi koji se javio da reaguje na skandal upravo je Arkan, koji je iskoristio sve medije kako bi napao svoju bivšu prijateljicu. Gostovao je u najgledanijoj emisiji kod Minimaksa i svašta rekao za Jelenu, a Ceca je bila u publici. Kad se taj snimak pogleda sa ove vremenske distance, stvarno se vidi da glume. Jelena se u početku nije oglašavala, a kasnije je i sama uvidjela da joj to odgovara, pa je nastavila njihovu igru”, kaže B.P.
Izvor: espreso.rs

 

Related posts

NAPUSTILA JE “ZVEZDE GRANDA” NAKON SVAĐE SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: U međuvremenu se porodila, završila fakultet I IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO! (FOTO)

MH

Bajramska čestitka Lepe Brene SRUŠILA instagram! Na njene riječi upućene vjernicima KOMENTARI NE PRESTAJU…

MH

OVO JE ROĐENA SESTRA SEVERINE KOJIĆ, ODREKLA JE SE JER JE UDALA ZA SRBINA: Crnka koja ostavlja bez daha, LIČI LI NA SEVERINU? (FOTO) Share

MH

Leave a Comment

nine + 11 =