Image default
Ispovijesti

Moja žena treba da se porodi oko nove godine, a sa druge strane moja ljubavnica želi da sa njom dočekam Novu godinu u Parizu.

Moja žena treba da se porodi oko nove godine, a sa druge strane moja ljubavnica želi da sa njom dočekam Novu godinu u Parizu. Ovo nam je prva”godišnjica” i želi da je obilježimo na poseban način. Iskreno mislim da to želi zbog moje supruge koja se u tim danima treba poroditi te želi da me odvoji od moje supruge u te teške dane za moju suprugu.

 

Ovo mi je prvo dijete i bukvalno me stavila u situaciju ili da budem sa njom ili da prisustvujem rođenju prvog djeteta, sina nasljednika. Par dana me ta dvojba mučila, noćima nisam mogao da zaspanem i na kraju sam morao da prelomim. Danas sam rekao mojoj ljubavnici da nam rezerviše doček Nove godine u Parizu.

 

Nećete vjerovati šta je tada uradila. Nasmijala se, poljubila me i zagrlila te mi rekla da ne dolazi u obzir da na meni tako poseban dan budem tako daleko od supruge i od mog sina prvenca. Sve ovo sa Parizom bilo je kako bi testirala moju ljubav i poštovanje prema njoj.

Kako me je obradovala, ali zato već imam u planu kako da oj se odužim za ovo što mi je omogućila da budem na rođenju mog sina. Vodim je za Valentinovo naravno u pariz, GRAD LJUBAVI. Mislim da nema muškarca sretnijeg od mene…

 

izvor: ispovesti.com

Related posts

ISPOVIJEST BIJESNE MLADE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Ni prazna koverta ne bi me iznenadila kao što je ovo! Sve sam očekivala, ali ovakav HOROR…

MH

“Moj bivši muž je psihopat. Bez obzira što nema službenu dijagnozu (odbijao je posjetiti psihijatra), po svim parametrima se uklapa u profil.”

MH

MOJA KĆERKA IMA 16 GODINA I DANAS KADA SE VRATILA IZ ŠKOLE VIDJELA SAM DA IMA NOVI MOBITEL….

MH

Leave a Comment

15 + 2 =