Image default
Zabava

“Ginekolog sam već preko 15 godina i prošle sedmice, srijeda, na pregled mi je došao jedan mladji bračni par”

Ginekolog sam već preko 15 godina i prošle sedmice, srijeda, na pregled mi je došao jedan mladji bračni par, jer nisu mogli imati djece, te da im ustanovim razlog tog problema, tačnije do koga je od njih dvoje.

asw


Pregledima sam utvrdio da je ipak gospadja imala problem sa matericom i da je skoro pa nemoguće da ikada zatrudni, ali kada sam ostao nasamo sa njom, ona mi je rekla da sve to već zna i ponudila mi je 500 eura samo da njenom mužu ne govorim istinu, to jest da je problem u njoj, jer kako mi je rekla u toku razgovora, muž bi je odma ostavio, razveo bi se od nje.

ase

Realno 500 eura danas, za mene nije ništa, mali su to novci, ali sam ih uzeo, samo kako bih njoj izađao u susret i pomogao joj, barem na trenutak.

sa

Nisam želio uopšte da budem taj koji će nekome nanijeti nesreću i tugu u život, ali opet ta mala laž sa moje strane me peče, muči, svakodnevno razmišljam o toj situaciji.

s

(novi.ba)

Related posts

ANA NIKOLIĆ GREŠKOM OBJAVILA OBNAŽENE SLIKE?! Slikala se sa ćerkicom Tarom pa u gaćicama stala pred OGLEDALO! Ovo nije htela da vidi ceo svet (FOTO)

MH

ISPOVEST PRELJUBNICE – Ne mogu da prestanem da imam ODNOS SA DRUGIMA, a imam dečka dve godine…

MH

ISPLIVAO SPISAK MUŠKARACA SA KOJIMA JE BILA ANA KORAĆ: Na njemu sin poznate pjevačice, SVI GA ZNATE!

MH

Leave a Comment

two × 4 =