Image default
Zabava

ZALJUBIO SAM SE U 25 GODINA STARIJU ŽENU! Samo je malo mlađa od moje MAJKE, ne znam šta da radim! Muškarac van sebe od brige, njena deca su njegovi VRŠNJACI!

Iako je razlika u godinama velika, čini mu se kako se zaljubio u nju. Nalaze se jednom ili dva puta nedeljno, a ne zna kako da je pita šta ona oseća prema njemu pa je savet tražio kod američke terapeutkinje Deidre.

FOTO: PROFIMEDIA

Slučajno je završio kod nje kući i počeli su s poljupcima, a jedno je vodilo drugome. Uskoro su završili u krevetu i viđaju se stalno.

“Odlično se provodim i imam odličan seksualni život sa starijom ženom i počeo sam da se zaljubljujem. Bojim se da ona ne misli isto o meni.”

Nikada mu nije ništa rekla, ali spomenula je samo da je odličan ljubavnik.

“Uživam u seksu, ali nisam siguran za razliku u godinama. Ona je samo nekoliko godina mlađa od mojih roditelja, dok njena deca nisu mnogo mlađa od mene. Ne želim nikoga da uznemirim i ne znam šta da uradim.”

Deidre mu je napisala: “Ova osećanja mogu biti obostrana. Trebali biste razgovarati i videti gde ovo sve ide. U suprotnom bi jedno od vas dvoje moglo ostati povređeno. Neki ljudi su jako srećni, bez obzira na razliku u godinama.”

FOTO: PROFIMEDIA

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Related posts

11 načina da otkrijete lažova, ne zadržavajući pogled na njemu duže od minuta

MH

DOKAZANO KO JE JAČI POL: Na ovim POLJIMA žene su BOLJE od muškaraca! Na listi je i vožnja AUTOMOBILA!

MH

KOLEGINICA ZOKIJA ŠUMADINCA ŠOKIRALA OPTUŽBOM! On je pedofil, vrebao je dečake, a otac jednog tinjedžera ga je PREMLATIO jer je s njegovim sinom imao s*ks u šumi

MH

Leave a Comment

5 × three =