Image default
Zabava

SAZNALA JE DA IMA RAK DOJKE, A 6 SATI KASNIJE SE PORAĐALA: Videla sam kako lice doktorke MENJA BOJE! Uprkos bolesti uživa u svakom danu sa DETETOM, a za žene ima VAŽNU PORUKU (FOTO)

Bruk Tejlor je tokom trudnoće je uočila kvržicu na dojci i odmah o tome obavestila doktorku. Ona nije bila zabrinuta. Smatrala je da je čvorić verovatno povezan s trudnoćom i nije poslala Tejlor na pregled. To je bila velika greška.

U 38. nedelji trudnoće Tejlor je i dalje mučila kvržica pa je ozbiljno zabrinuta zamolila doktorku da ipak proveri o čemu je reč.

“Skinula sam majicu i rekla joj da ne napuštam ordinaciju dok ne opipa kvržicu. Nikad neću zaboraviti izraz na njenom licu. Mogla sam da vidim kako menja boje”, prisetila se Taylor.

Odmah su je odveli na biopsiju i nalazi su bili pozitivni na rak dojke. Nakon što je doktorka nazvala Tejlor da joj otkrije dijagnozu, rekla joj je da odmah krene u bolnicu gde će je podvrgnuti hitnom carskom rezu kako bi što pre mogla da započne tretman lečenja raka.

Elsi Džejms Tejlor rođena je 22. jula u 2:04, otprilike šest sati nakon što je njena mama saznala da ima rak dojke.

Bruk je iskoristila Instagram kako bi ohrabrila žene da insistiraju na tome da ih lekari pregledaju ako ih bilo šta zabrinjava.

S obzirom na novorođenče i hemioterapije, Tejlor je prilično iscrpljena, ali uživa u svakom danu.

“Tek sada, nakon tri meseca, konačno mogu da se povežem s Elsi u majčinskom smislu”, otkrila je u jednoj od objava.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Related posts

Smucili su mi se parovi koji dolaze na moju njivu da se s**aju , ostavio im poruku koja je nasmijala region

MH

“SVEKAR ME ZAPROSIO, MORALA SAM DA PRISTANEM!” Snajka se udala za rođenog oca muža zbog dobre penzije, a posle se desilo nešto od čega će vam biti zlo!

MH

POKUŠAO JE DA ME SMUVA NAJBOLESNIJOM PRIČOM IKADA! Nije birao sredstva, ništa mu nije SVETO! Momak izazvao lavinu komentara, svi se slažu da ovo NIJE NORMALNO (FOTO)

MH

Leave a Comment

fifteen − three =