Image default
Vijesti

Mido pucao u ljubavnicu Fahiru jer je s drugaricom otišla u Puračić na vašar

U pucnjavi koja se dogodila u subotu, 12. oktobra u Živinicama M. H. (62) hicima iz pištolja je pucao na dvije žene F. G. (54) i B. M. (52).

Kako saznaje “Avaz”, Mithat Husanović Mido iz Banovića je izrešetao vozilo Fiat u kojem je bila njegova ljubavnica Fahira G. s drugaricom.

Pucnjavi je prethodila svađa ljubavnog para i to nakon što je Mido saznao da je Fahira s drugaricom otišla u Puračić na vašar.

– Do svađe je došlo u Puračiću kada što je Mido zatekao ljubavnicu pod jednim od šatora, a potom su se sve troje uputili u Živinice u hotel “Toplice”, tamo su nastavili da se svađaju, a kada su krenule on je izvukao pištolj i pucao u auto. Fahiru je pogodio dvaput i ona je sad u bolnici. Kažu da je u teškom stanju – naveo je izvor “Avaza”.

Podsjetimo, policija je isto veče identificirala napadača i uhapsila ga. F. G. je u teškom sanju smještena na Odjeljenju intenzivne njege UKC-a Tuzla, dok je B. M. prošla s lakšim povredama.

 

Related posts

Moamer Kasumović imao saobraćajnu nezgodu

MH

Majka ubila i zakopala svoju bebu: “Više nikad nećeš biti gladan” !!!

MH

NIJE PRONAĐEN NI ŽIV, NI MRTAV: Isplivala Džejeva slika sa MISTERIOZNIM čovekom kojeg su 3 ŽESTOKA momka pretukla na MRTVO, spakovala u gepek i gubi mu se SVAKI TRAGA! (FOTO)

MH

Leave a Comment

seventeen − thirteen =