Image default
Zabava

Soraja je pokazala zaručnički prsten pa nazdravila u krevetu

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) stotine tisuća pratitelja svakodnevno ‘časti’ fotografijama na kojima pozira polugola. Nakon što se nedavno pohvalila čizmama od 75 tisuća kuna, Soraja je ponovno pozirala u njima. Starleta je zalegla u krevet, no ovaj put sa čašicom šampanjca.

Foto: Instagram

Vjerojatno je odlučila nazdraviti zbog zaruka. Doduše, zaručila se ona davnih dana, no tek sada je pokazala prsten. I to ne bilo kakav, već veliki šljašteći dijamant.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Video je pogledalo preko 20.000 ljudi, a nije nedostajalo čestitki pa su joj fanovi pisali: ‘Nek vam je sa srećom’, ‘Dijamanti su ženini najbolji prijatelji’, ‘Bravo’, a jedan korisnik je upitao Soraju: ‘No voliš li ga?’.

Foto: Instagram

Starleta nije odgovorila obožavatelju, no zar je bitna ljubav pored dragog kamena na prstenu. Inače, Vučelić se nedavno fotografirala gola na krevetu, a grudi je prekrila knjigom.

Foto: Instagram

– Dođi kod mene doma, možemo čitati zajedno – napisala je Soraja ispod fotografije. Obožavateljima nije bilo jasno kog je pozvala na čitanje, s obzirom na to da se nedavno zaručila za sina ruskog tajkuna koji ju svako malo časti skupocjenim poklonima.

Foto: Instagram

Srpski mediji nedavno su vrijedno izračunali kako je Soraja na krpice, samo ovo ljeto, potrošila oko 40.000 eura. Bitno joj je samo da je markirano i da nema baš jako puno tkanine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Mislav Bosančić / 24sata.hr

Related posts

VIC DANA: Pogrešan broj

MH

IGNORISAO MLADU NA SOPSTVENOJ SVADBI: Ovaj mladoženja igrao je igrice dok su mu gosti uručivali SVADBENE POKLONE! NEVESTA POLUDJELA! POGLEDAJTE ŠTA JE URADILA (VIDEO)

MH

GINEKOLOG DO KRAJA ISKREN: Žene, ovo stalno radite, a mi to PREZlREMO!

MH

Leave a Comment

10 + three =