Image default
Estrada

SVI SU IH ŽELJELI, OVAKO SU SANJA I ANA POČELE SA NAJSTARIJIM ZANATOM: Ona je bila traženija

sanju Stanković, jednu od najskandaloznijih učesnica “Zadruge”, jedan makro je svojevremeno preprodao pomenutom Mihajlu Maksimoviću za 3000 eura, navodi “Rijaliti – Srpski telegraf”.

– Sanju i Anu je tadašnji makro D.M. prodao Mihajlu Maksimoviću za 6.000 eura, koje su obe nakon toga morale da odrade i vrate makrou ulaganje. Dogovorile su se sa Mihajlom da mu vrate kroz rad i da im odbija više novca nego što je ustaljena praksa.S obzirom na to da su se dogovorili o daljoj saradnji, Sanja i Ana su se dobro pokazale i dosta radile, rako da im nije trebalo puno vremena da odrade dug. Sanju su zbog toga navodno izbacili sa Policijske akademije koju je tada pohađali – navodi izvor za novine i dodaje…

– Sanja je bila angažovana toliko da nije znala šta će sa parama. Sve su je koleginice mrzile i zavidile joj. Međutim, Ana i ona su se uvijek slagale dobro – ispričao je navodno sagovornik “Srpskog telegrafa”.

Podsjećanja radi, Stankovićeva je jednom prilikom čak i priznala čime se bavi dok se svađala sa Zoricom Marković koja je tvrdila da joj je cijena manja od 250 eura, što je starletu povrijedilo te je odala da je njena tarifa znatno veća.

 

Related posts

PROCURILE PIKANTERIJE IZ KREVETA: Kćerka Slobodana Miloševića platila 20.000 eura kako bi provela noć s ovim pjevačem

MH

NAJKRAĆI BRAKOVI NA ESTRADI! JEDAN NIJE POTRAJAO NI MESEC DANA: Ovo su poznati kojima je ljubav PUKLA KAO TIKVA, pljuštale su UVREDE! (FOTO)

MH

NE ZNATE KO SU JALA, BUBA ILI SENIDAH? TAKO SE ZOVU NAJVEĆI IDOLI VAŠE DJECE Dubinski pogled u svijet trap cajki koje su osvojile novu generaciju

MH

Leave a Comment

15 + 20 =