Image default
Foto

Najbolja prodavačica mandarina na Balkanu na Instagramu izgleda “malo drugačije”

Osim što prodaje mandarine, Kristina je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje je prati više od 16 hiljada ljudi

Priča o prodavačici mandarina Kristini Penavi jučer je bila najčitanija vijest u susjednoj Hrvatskoj.

Fotografije i priča o djevojci koja dnevno na štandu proda 300 kilograma mandarina obišla je i Balkan.

Atraktivna djevojka koju se može sresti na štandu s mandarinama uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju kod Zagreba, postala je glavna zvijezda nakon što su se internetom počele širiti njene fotke.

Posao s voćem i povrćem doslovno cvjeta te joj svaki dan dostavljaju svježe iz Opuzena. Dnevno Kristina proda plane 300 kilograma mandarina. Tu su još suhe smokve, luk i grožđe. Proda se doslovno sve, a na veću količinu kupci dobivaju popust.

Osim što prodaje mandarine, Kristina je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje je prati više od 16 hiljada ljudi.

Iako bi mnoge cure popularnost iskoristile i da promovišu svoj bizmnis na društvenim mrežama, što je danas postalo sasvim normalno, Kristina očito ne mješa privatni život i posao… Na Instagramu nema nijedne fotke sa radnog mjesta.

izvor: fokus.ba

Related posts

GOVORIO JOJ JE DA JE “DEBELO RUŽNO SMEĆE”, A SADA JE MOLI DA SE POMIRE: Lice joj se potpuno PROMIJENILO, zanijemit ćete kada vidite TIJELO!

MH

Ljubav je u malim stvarima, a umjetnica iz Los Angelesa, Amanda Oleander, bilježi ove trenutke u ilustracijama. Nadahnuće nalazi u vlastitoj vezi, ali i od ljudi koji su joj bliski, Amanda savršeno pokazuje ono kako izgleda ljubav kad nitko ne gleda.

MH

PRELIJEPA KRALJICA JORDANA ODBIJA DA NOSI HIDŽAB: Po ljepoti joj nema ravne, KAD JOJ VIDITE LICE SVE ĆE VAM BITI JASNO!

MH

Leave a Comment

fifteen + 12 =