Image default
Zabava

TEBE SU SVI JE*ALI RUŽNI LEMURE! Pobesnela pa skočila na Šopićevu: Preletela preko 4 KREVETA do nje, obezbeđenje je JURILO PO SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)

Taru Simov mnogo je naljutilo to što se Ivana Šopić smuvala sa Filipom Đukićem, jer zna da se on sviđa njenoj rijaliti drugarici Milici Kemez. Posle žestoke rasprave, Tara je skočila na Šopićevu kao besan pas, a obezbeđenje jurilo ju je po spavaćoj sobi ne bi li sprečilo fizički kontakt koji je u rijalitiju strogo zabranjen.

“Ti si jedno dete, ja ću da te vaspitam jer te niko nije vaspitao! Tebe su je*ali svi živi, ružni lemure, glupi i retardirani lemure”, vikala je Šopićeva.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Posle brojnih uvreda, Tara je preskočila preko četiri kreveta pa je odgurnula na jedan koji je stajao u ćošku sa druge strane sobe. Iako joj nije nanela teške povrede i te kako ju je uznemirila, a svojim potezom zaradila je zatvor.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Mnogi se pitaju hoće li zbog agresivnog ponašanja biti i diskvalifikovana, ali bilo koja kazna osim zatvorske u rijalitiju još joj nije izrečena.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Related posts

DERMATOLOZI UPOZORAVAJU: Sve više žena već u tridesetima dobiva filtere na profilnoj

MH

CHAT DANA: I … i … i šta je bilo, kakav mu je?

MH

ZINULO DU*E ZA PARE I SLAVU! Katarina Grujić oplela po Luni: Ne može neko da se naziva pevačicom, kada to nije! ŽESTOKO JE PROZVALA!

MH

Leave a Comment

4 × four =