Image default
Estrada

NEMAM NAOČARE, AL’ KAKO TEBE TOLIKU DA NE VIDIM! JK i Ana Nikolić umalo da se potuku

Ana Nikolić i Jelena Karleuša prije nekoliko dana imale pakleni susret u jednom beogradskom restoranu, gdje je navodno umalo došlo i do fizičkog obračuna, zbog kritike koju je JK Ani uputila. Jelena je tom prilikom uputila Nikolićevoj ironičan komentar, zbog kog je, navodi se, ovoj malo falilo da ustane i s njom se obračuna.

– Ana je došla sa prijateljicom i smjestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa svojim prijateljima i timom saradnika. Ana je odmah predosjetila da će Jelena uputiti provokaciju, pa se trudila da se pravi da je nije vidjela – pričao je izvor, koji se našao na licu mjesta pa dodao:

– Sticajem okolnosti, Jelena je dobila mjesto tik pored Ane. Dakle, samo je stolica razdvajala ta dva stola. Kada se približila svom mjestu, spazila je Anu sa drugaricom i dobacila joj – O, Ana, pa to si ti! Jesam ćorava bez naočara al’ kako tebe toliku da ne vidim”, na šta su se prisutni jedva suzdržali da ne prasnu od smijeha, a nakon toga je dodala: “Smršala si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se”, kao iz topa je rekla JK, na šta se Ana kiselo nasmijala i odmahnula glavom.

Vidjelo se da joj je malo falilo da ustane, priđe Jeleni i fizički se obračuna sa njom. Kako se dalje navodi, Ana je nastavila da jede, nakon čega je odmah platila račun i otišla, dok je JK ostala da se provodi sa društvom.

 

Express/S.telegraf

Related posts

SLAVLJE U KUĆI RAŽNATOVIĆA, CECA OBJAVILA RADOSNE VIJESTI: Nakon ove slike, komentari samo pljušte!

MH

PROCUREO RATNI SNIMAK LEPE BRENE: Posetila prvu liniju fronta u uniformi srpskih dobrovoljaca (VIDEO)

MH

OVO JE VILA JELENE KARLEUŠE NA DEDINJU: Ima kućne pomoćnice, a tek kad vidite DNEVNI BORAVAK! (FOTO)

MH

Leave a Comment

18 − ten =