Image default
Zabava

OVAKO IZGLEDA SPISAK ZA KUPOVINU BOSANCA U NJEMAČKOJ: Čekajte samo dok vidite zadnju STAVKU! (TAGUJTE NEKOGA KO PRAVI OVAKAV SPISAK )

Spisak koji se raširio društvenim mrežama brzinom svjetlosti!

Život u stranoj zemlji nije nimalo lak! To će vam reći svi oni koji su tamo otišli u potrazi za boljim životom.

Iako su plate veće, a mnoge stvari funkcionišu mnogo bolje nego kod nas, sam odlazak u stranu zemlju donosi našim ljudima mnogo problema.

Treba se privići na novu sredinu, steći nove prijatelje, naučiti nov jezik. Koliko to ponekad može da izgleda komično, pokazuje i spisak jednog Bosanca za kupovinu, koji je objavljen na portalu radiosarajevo.ba.

Kažu da hljeb nije ukusan kada nisi u svojoj zemlji, ali se ipak mora jesti i ići u kupovinu. Za nabavku treba napraviti i spisak, a ovako to izgleda kada ga napravi jedan Bosanac u Njemačkoj, čije ime nije poznato.

bosanac

Šta da se radi? Neki ljudi brzo nauče jezik, neki jednostavno ,,nemaju sluha,” pa se snalaze kako znaju i znaju.

Bez obzira na stepen uspješnosti u prilagođavanju, svim našim ljudima u inostranstvu treba odati veliko priznanje. Trebalo je mnogo hrabrosti da se ode iz svoje domovine u potrazi za boljim životom!

I zato, ajne pakung cigarete und cvaj mišbrot fur ich, bitte!

Vjerujemo da će vas ovaj spisak natjerati na smijeh do suza.

http://kronerstranicaa24.info

Related posts

SVE DO DETALJA OPISALA: Pijana Ana Nikolić unišitila Rastin auto vrijedan 100.000 eura

MH

VIC DANA: Vjenčali se Mujo i Fata

MH

BOSANSKA KIM KARDAŠIJAN PORUČILA JEFTINU VENČANICU SA INTERNETA: Kreacija od 800 dinara na slici izgleda BRUTALNO, a uživo je potpuni FIJASKO (FOTO)

MH

Leave a Comment

16 − thirteen =