Image default
Magazin

SVADBENA TORTA IM JE PALA DOK SU JE VOZILI NA VJENČANJE: A onda se ona pojavila i napravila ČUDO, MLADA SKORO ZAPLAKALA!

Millie Maltby je provela sate da osmisli svoju savršenu svadbenu tortu. Međutim, nije ni sanjala da će se desiti prava katastrofa.

Naime, na dan kada su ona i njen budući suprug Matt prevozili tortu do hotela bila je velika gužva u saobraćaju i poprilično sparan dan. 

wedding-cake-saved-stranger-featured

Kada su stigli do hotela, odmah su otvorili prtljažnik da izvuku tortu, ali tada su osjetili čudan miris. Srednji sloj torte nije izdržao i prolio se zbog vrućine.

– Pokušavala sam ostati mirna, jer je najbitnije bilo da se udam za čovjeka kojeg volim. Ipak, bila sam razočarana jer su svi očekivali spektakularnu tortu.

Srećom, tog dana u hotel je slučajno došla Clare Vaz, vlasnica slastičarne Patty’s Piece of Cake. Kada je čula za Millienu katastrofu, odlučila je da pomogne.

Clare  je odmah pozvala taxi da je odveze kući kako bi sa svojim pomoćnicama popravila tortu.

21369635-1652433831445675-5526946870608773394-n

– Budući da je vremena bilo malo, nisam imala vremena da ponovo pravim taj srednji sloj. Uspjelo mi je da se boje podudare.

Na kraju je uspjela da popravi tortu kao da se nikada nije ni urušila, a mladoj je na vrijeme dostavila “novu” vjenčanu tortu.

millie-and-matt-maltby-cutting-their-wedding-cake-at-berry-head-hotel-on-saturday-2

izvor: novi.ba

Related posts

VIC DANA: Zgodna djevojka na razgovoru za posao

MH

CHAT DANA: Mama prigovarala što se ne udaje, kćerka joj JEDNOM REČENICOM POKVARILA DAN!

MH

VIC: Stavlja cura kapi

MH

Leave a Comment

four × 2 =